Ko si želiš nekaj zase... Največ, kar lahko imaš je, da imaš sebe.

66

Nekaj le zate…

Poleg medijstva se ukvarjam tudi z branjem kart, razlaganjem sanj, nudim pa tudi svetovanje s kanaliziranje…

V kolikor te pritegne nekaj popolnoma zate, povezano le s tabo…

Branje iz kart

Nekateri ljudje se veliko raje odločijo za nekaj, nekoliko bolj oprijemljivega, kot je sproščen pogovor s kanaliziranjem. Zato je na voljo reading. Gre za objektivni vpogled v situacijo, odgovarjanje na vaša vprašanja s pomočjo kart. Vi postavite vprašanje, jaz odprem karte in začne se interpretacija. Lahko se zgodi osebno ali preko e-pošte.

Tako si lahko pomagate razjasniti odločitev med dvema možnostma – A ali B. Skupaj ugotovimo prednosti in slabosti ene ali druge izbire in tako postane vaša odločitev lažja. Torej, kratko rečeno – vpogled v vašo potencialno prihodnost s pomočjo kart. Zakaj le potencialna? Ker si z vsako odločitvijo danes ustvarite vaš naslednji korak jutri.

Prispevek je 45€, vpogled osebno traja 60 minut.

tarot card reading
lost-1605501__480

Hitri vpogled v karte

Včasih se znajdemo na razpotju med dvema odločitvama. Ne vemo katero pot bi izbrali, katera kaj prinaša. Odločitev moramo včasih sprejeti hitro. Prav tako se nam v hitrem tempu življenja pojavljajo situacije, dogodki, ki jih težko ali celo ne razumemo. Si ne znamo pojasniti, kaj naj bi vse skupaj pomenilo.

Za takšna razpotja, nepojasnjene dogodke, katerih ne razumemo je na voljo hitri vpogled v karte. To pomeni, da mi napišete vprašanje, dilemo, opišete situacijo, jaz pa vam po vpogledu v karte napišem ali zvočno posnamem odgovor, pojasnitev. Tako se lahko lažje odločite ali ugotovite, kaj vam prinaša določena izkušnja, dogodek. Cena je 9€.

Razlaga sanj

Ko naše fizično telo počiva, astralno telo pač ne. Potuje naokrog, nabira informacije, se uči, izkuša, pomaga drugim. In ko se telesi ponovno popolnoma združita, torej se mi prebudimo, imamo včasih na to spomin, spet drugič ne. Lahko tudi kdaj kasneje doživimo ‘dejavu’, da smo nekje že bili. A to niso ‘edine’ sanje.

Zgodi se nam, da imamo, kot pravimo nočno moro. Sprašujemo se zakaj in iščemo odgovore o pomenu. Mora ima največkrat zelo pomembno sporočilo, saj si jo zapomnimo zato, ker podzavest želi zanjo razlago. Prav tako pa včasih potrebujemo razlago tistih lepih sanj. In jaz ti nudim razlage. Napiši mi o svojih sanjah in vse bo kristalno jasno.

Prispevek je 45€, osebno traja 60 minut. 

RP_17101_Harvest_Moon_Wolf_Moon_H_2_ml 1

Kontaktiraj me


Izjava o omejitvi odgovornosti

Moje delo temelji na daru, sposobnosti, ki ga posedujem in je podkrepljen z znanjem, pridobljenim na različnih izobraževanjih. Obisk pri meni ali koriščenje mojih storitev ne nadomešča obiska zdravnika, specialista ali kateregakoli usposobljenega in strokovno podkovanega delavca. Moje delo je informativne in poučne narave. Nobena od mojih storitev ne zdravi in ne pozdravlja tako fizičnih kot duševnih bolezni. Obisk je na lastno odgovornost, zato ne sprejemam odgovornosti za odločitve in dejanja posameznika po obisku pri meni.

Pridržujem si pravico do spremembe cen in do spremembe dogovorjenega termina. V kolikor bi po moji presoji lahko prišlo do kakršnih koli zapletov ter trajnih posledic pri meni ali stranki, si pridržujem pravico do odpovedi termina ali zavrnitve stranke. Stranka s svojim naročilom in/ali obiskom potrjuje, da je prebrala, razumela in se strinjala z izjavo o omejeni odgovornosti in da daje svoje soglasje za izvedbo storitve.