fbt

Kdo sem?

Ime mi je Meri. Stara sem 26 let in v svoji četrtini stoletja sem nabrala že kar nekaj izkušenj. Tako kot vsi izmed nas. Moja pot medijstva se je začela že v otroštvu a se je takrat nisem zavedala. Danes z vsemi izkušnjami in znanjem ugotavljam, kako močno so duše preminulih, vodniki ter druga nebeška bitja prisotna v mojem življenju. Ko mi je leta 2016 umrla babica pa se je začelo dejansko zavedanje mojega daru, sposobnosti biti medij. Biti posrednik med tem svetom in Onostranstvom. Biti most med vami in vašimi ljubimi preminulimi. Predajati sporočila, ki v vaše srce naselijo mir, zaupanje, srečo, sporočila, ki odgovarjajo na vaša vprašanja ter tista, ki vam dajejo namig kako in kam v vašem življenju naprej. Z največjim veseljem in hvaležnostjo opravljam poslanstvo medija.

Moja želja je, da vam s prenesenimi sporočili vaših ljubljenih pomagam zaceliti srčne rane ter omiliti bolečino ob odhodu vaših ljubljenih v Onostranstvo.

maditation08

Kako prejemam sporočila duš preminulih?

Ko poteka medijstvo (ali pa tudi, ko ne in pride duša preminulega sama) dušo vidim, čutim, slišim, doživljam skozi svoje telo. Ko predajajo sporočilo, to velikokrat poteka zelo različno. Včasih mi pokažejo določene predmete. Ti so iz vaših življenj, nekaj, kar vam veliko pomeni, nekaj, zaradi česar boste vedeli, da je točno ta oseba. Ali pa pokažejo njihove predmete, ki jih hranite. Včasih me “vržejo” v dogodek ali situacijo, ki vam jo opišem in tako zase prejmete bistvo glede tega. Duše nas medije uporabijo kot svoje prevajalnike. Pot, po kateri pošljejo sporočilo in odgovore vam.

Kontaktiraj me


Izjava o omejitvi odgovornosti

Moje delo temelji na daru, sposobnosti, ki ga posedujem in je podkrepljen z znanjem, pridobljenim na različnih izobraževanjih. Obisk pri meni ali koriščenje mojih storitev ne nadomešča obiska zdravnika, specialista ali kateregakoli usposobljenega in strokovno podkovanega delavca. Moje delo je informativne in poučne narave. Nobena od mojih storitev ne zdravi in ne pozdravlja tako fizičnih kot duševnih bolezni. Obisk je na lastno odgovornost, zato ne sprejemam odgovornosti za odločitve in dejanja posameznika po obisku pri meni.

Pridržujem si pravico do spremembe cen in do spremembe dogovorjenega termina. V kolikor bi po moji presoji lahko prišlo do kakršnih koli zapletov ter trajnih posledic pri meni ali stranki, si pridržujem pravico do odpovedi termina ali zavrnitve stranke. Stranka s svojim naročilom in/ali obiskom potrjuje, da je prebrala, razumela in se strinjala z izjavo o omejeni odgovornosti in da daje svoje soglasje za izvedbo storitve.