Ko skrivnosti povedo, veste kdo so...

shutterstock_24911239

Medijstvo – tudi ONLINE

Ko si zaželimo stika z našimi ljubimi preminulimi, ki so nas zapustili in odšli v Onostranstvo. Naj bo to želja po vedenju, da so v miru, želja po razjasnitvi naših vprašanj, ki so ostala neodgovorjena, morda le upanje, da nas vseeno niso zapustili…

Da se v tvojem srcu naseli mir, da po poti tvojega življenja začneš korakati lahkotnejše in da veš, da je vedno ob tebi…

Odgovori na najpogostejša vprašanja

Kako poteka medijstvo – seansa v živo?

S polno ljubezni, predanosti, sproščenosti… Prideš in vstopiš v prostor, kjer je ambient primerno pripravljen. Začneva s preprostim pogovor kako sva, da je začetek še lahkotnejši.
In potem nastopi čas, da se nama pridruži ali pridružijo v pogovoru tudi duše preminulih… Lahko začneš ti, lahko duša, ki stopi naprej, če je duš več. Tvoja odločitev, razen če te ona ne prehiti. Nato sledi spontan pogovor.  Ti, ona, ti, ona… Vse dokler ni izrečeno vse, kar je namenjeno za ta čas…

Lahkotnih nog, nasmejanega in zadovoljnega obraza odideš naprej v dan, ki se morda v tisti dobri uri nekoliko ustavi.

Srečanje zvočno posnamem in ga pošljem vendar je posnetek brez mojega pisnega dovoljenja prepovedano posredovati, zapisovati ter javno objavljati.

Prispevek  je 72€, za potrditev termina je potrebno vplačati 50% avans, ki je v primeru odpovedi 48h pred terminom vrnjen. Razliko se nato poravna po končanem srečanju.

galaxy wallpaper 19
1632487421343

Quick session

Je hitra seansa, poteka 15-20 minut kar preko telefonskega klica. Ko potrebujete njihova sporočila, morda odgovore na vprašanja kar se da čim prej. 

Napišite mi sms (069 636 727), da želite QS, kdaj okvirno imate čas in kar se da hitro bom skušala najti čas, da predam sporočila, ki jih potrebujete slišati. 

Prispevek je 18€, pošljem račun s podatki za nakazilo.  

Kako pa poteka ONLINE?

Potrebuješ prostor, kjer boš imel/a 60 – 90 minut miru ter računalnik s kamero ali mobilni telefon. Preko enega izmed možnih kanalov se poveževa, najraje tudi s kamero. Možnosti je več, za povezavo uporabljam naslednje kanale: Facebook – Messenger, Viber, Skype ali WhatsApp. Ob dogovorjeni uri se “dobimo” in prav tako je po parih minutah srečanje že sproščeno. Nato nadaljujemo kot, če bi sedeli drug poleg drugega… Druge razlike ni. 🙂 

Prispevek je 54€.

heart-3698156_1920
love-4368785_1920

Zoom Klepet z dušami 

Zoom (spletni) Klepet z dušami je nastal na predlog duš. Da, prav ste prebrali. Duše so bile tiste, ki so mi predlagale, da se pričnemo srečevati na tak način. Gre za skupinski klepet iz dveh delov. V prvem delu obravnavamo vsakič drugačno temo, ki jo običajno predlagajo duše. Odgovarja(m)jo na vprašanja o dušah, onostransvtu, vprašanja na temo, ki je v sredi. V drugem delu pa sledi predajanje sporočil duš, ki so z nami. Običajno predajajo sporočila ravno tisti, ki si jih močno želite slišati, včasih pa nas tudi kdo preseneti. Obiskov duš je ogromno, predanih sporočil ogromno. Kamera za sodelovanje ni obvezna, pomembno je, da se počutite udobno. 😉 Termini so razpisani na začetni strani pod aktualno. Obvezne so prijave. Prispevek je 9€.

Dušice nerojenih ali mrtvorojenih otrok

Bolečina ob odhodu ljubljenih je huda. A bolečina, ko odide dušica še nerojenega otroka ali odide takoj ali kmalu po porodu pa je še toliko hujša. Ni bilo časa. Bilo ga je premalo. Je sploh bila dušica že navzoča? Kje je zdaj? Ali lahko komunicira z menoj? Lahko. Dušica se utelesi v trenutku spočetja. Ko se predčasno dvigne nazaj v dušni dom pa lahko enako komunicira kot duše, ki so na Zemlji živele leta. Stik z dušicami malčkov je čaroben. Je pomemben, saj si dušice tega za svoje starše in družino želijo še bolj močno kot morda starši sami. Takšno medijstvo ima tako za starše in dušice svojevrstno razsežnost.

Vsak mesec je tudi Zoom Objem dušic otročkov, termin najdete pod aktualno, obvezne prijave. Prispevek je 9€ (za oba starša).

188895147_285132993353747_5904371498248853612_n
f84f68bd578f2df5f449f4545dcfe3a0

Uvid

Uvid je zvočno posneto sporočilo vaše ljubljene osebe. Gre za krajše medijstvo, v katerem dobite odgovor na vaše vprašanje ali sporočilo vašega preminulega, ki vam ga nameni. Pošljete mi podatke kamor vam pošljem račun s podatki za nakazilo, sliko osebe od katere bi želeli prejeti sporočilo ali odgovor, v slednjem primeru navedete tudi vprašanje. Nato vam posredujem zvočni posnetek s sporočilom. Prispevek je 9€. 

Ali se moram na medijsto pripraviti in če ja, kako?

Začuti, da si želiš stika z osebo. Tisto srčno željo, ob kateri dobiš nasmeh na obraz. Tako bodo padli vsi morebitni strahovi. Če čutiš, da potrebuješ pogovor, a nimaš omenjenega nasmeha, je tudi ta občutek čisto dovolj, da lahko zadihaš in si rečeš, da je tako prav. Pred medijstvom si lahko vprašanja za osebo napišeš, ni pa nujno. Vendar ni nujno, da bodo duše odgovorile na vsa vprašanja. Odgovorijo na tista, za katere je pomembno, da izveste odgovore. Pred dogovorjenim terminom si vzemi nekaj časa, da se ti ne bo mudilo. Enako velja za po medijstvu. Predvsem delaj na tem, da si sproščen/a. Vse ostalo se zgodi samo, ko se vidimo.

0Os9la7
wings01

Kdaj je pravi čas?

Ko čutiš, da si pripravljen/a. Če ima dušapreminulega namen sodelovati, bo sodelovala ne glede na to, koliko časa je minilo od njenega prehoda. Večinoma so duše tiste, ki v tebi prižgejo željo po stiku z njimi. Priporočam pa, da se počaka vsaj teden dni od smrti.

Bo prišla duša preminulega, s katerim si želim stika?

Po vseh dosedanjih izkušnjah je vedno prišla duša, s katero si je stranka želela stika. Vedno pravim, da je pravzaprav željo po medijstvu v vas sprožila duša preminulega, ki vam želi predati sporočila, odgovore, nasvete… Velikokrat se zgodi, da je prisotnih več duš. Nekateri stopijo naprej in predajo sporočila, nekateri pa ostanejo v ozadju in le dajo vedeti, da so z vami, da vas spremljajo…

6
youth-570881_1920

Pridem sam/a ali lahko v paru?

Medijstvo je za veliko večino nekaj novega. Včasih nam je nove stvari lažje izkusiti v paru, zato je pri meni možnost medijstva tudi za dve osebi hkrati. Lahko sta to osebi, ki imata skupne preminule ljudi ali pa ne. Duše se prilagodijo, združijo sporočila, tako da so namenjena celo obema osebama, vsaki izmed oseb pa vsekakor predajo tudi interna sporočila. Zato se lahko s partnerjem/ko, prijateljem/ico, sorodnikom/sorodnico odločita, da prideta na medijstvo skupaj. 

Izkušnje strank

Iskrena hvala vsem, ki delite svojo izkušnjo pri meni in dovolite, da jo pošljem v svet... <3

Kontaktiraj me


Izjava o omejitvi odgovornosti

Moje delo temelji na daru, sposobnosti, ki ga posedujem in je podkrepljen z znanjem, pridobljenim na različnih izobraževanjih. Obisk pri meni ali koriščenje mojih storitev ne nadomešča obiska zdravnika, specialista ali kateregakoli usposobljenega in strokovno podkovanega delavca. Moje delo je informativne in poučne narave. Nobena od mojih storitev ne zdravi in ne pozdravlja tako fizičnih kot duševnih bolezni. Obisk je na lastno odgovornost, zato ne sprejemam odgovornosti za odločitve in dejanja posameznika po obisku pri meni.

Pridržujem si pravico do spremembe cen in do spremembe dogovorjenega termina. V kolikor bi po moji presoji lahko prišlo do kakršnih koli zapletov ter trajnih posledic pri meni ali stranki, si pridržujem pravico do odpovedi termina ali zavrnitve stranke. Stranka s svojim naročilom in/ali obiskom potrjuje, da je prebrala, razumela in se strinjala z izjavo o omejeni odgovornosti in da daje svoje soglasje za izvedbo storitve.