Aktualno Ker sporočila tolažijo. Objemajo. Povedo, da nismo sami.

love-3091214_1920

Dogodki in sporočila

Pod aktualno so objavljeni vsi razpisani dogodki, na katere se lahko prijavite preko obrazca pod posameznim dogodkom. Pazljivo izberite termin dogodka, na katerega se želite prijaviti, izpolnite še ostale podatke in kmalu prejmete sporočilo s potrditvijo prijave. 

Nekoliko nižje – Sporočila duš(e) pa lahko najdete zadnje tri, s klikom na ‘Vsa predana sporočila’ pa najdete do sedaj vsa predana sporočila duš, ki sem jih prejela tekom dni in v dnevu nisem srečala pravega srca. Delim jih zato, da lahko potolažijo vaša srca, da začutite, da so ob vas… Lahko je eno sporočilo namenjeno več osebam, saj se duše združujejo ter tako skupaj predajajo sporočila večim. Prav tako pa je lahko eni osebi namenjenih več sporočil. Preberite, začutite. V kolikor se ob prebranem sporočilu čutite nagovorjene, pomislite na vašo ljubljeno osebo, potem je zagotovo sporočilo namenjeno (tudi) vam. Zaupajte in z odprtim srcem sprejmite njihove objeme. <3

Aktualno

Sporočila duš(e)

“Vse v življenju najde svoj prav. Vsaka izkušnja svojo veličino, svoj pomen. Le morda je na Zemlji potrebno kdaj pa kdaj izgubiti občutek za čas. Pozabiti na uro. In se prepustiti. Da Življenje opravi svoje, v svojem ritmu. Tako se prebuja Lahkotnost, tako se diha bolj globoko.
Poskusi tudi ti. Poskušaj sprejeti in ne označevati z ‘dobro’ ali ‘slabo’. Vse samo – je.
In ti – Si. Bodi. Zaupaj. Svojemu srcu.”
Za zaključek majskih sporočil so se duše ponovno odločile za sporočilo, ki je namenjeno praktično vsakemu. Zato je bila ena duša le t.i. Duša za stike z javnostjo 🤭😎 Tako to gre. 😊
Naj sporočilo prebudi, vlije volje in moči. 🤍 (31.5.2021)

“Obljubi mi, da boš vedno ti sebi na prvem mestu. Obljubi mi, da boš vedno našla čas zase. Toliko časa si preživela samo zame. Ker ti je bil sleherni trenutek pomemben samo, da si z menoj. In na koncu ti me tako nežno spustila. Kljub žalosti v tvojih očeh sem začutil, da mi dovoliš oditi. Da si pripravljena. Boljše žene si v življenju ne bi mogel želeti. Neskončno sem ti hvaležen, za vedno! Zdaj pa, draga moja, si na vrsti ti! Naj tvoje življenje zasije! Zasij ti v njem! Ob tebi sem! Vedno tvoj medi!”
Moški, poročen, odšel je zaradi bolezni, ki ga je priklenila na posteljo, na koncu je komuniciral bolj slabo, večinoma samo z očmi. Bolezen so mu odkrili že kot mlademu, zdravniške napovedi je presegel in preživel veliko več ob svoji ženi. (30.5.2021)

Kontaktiraj me


Izjava o omejitvi odgovornosti

Moje delo temelji na daru, sposobnosti, ki ga posedujem in je podkrepljen z znanjem, pridobljenim na različnih izobraževanjih. Obisk pri meni ali koriščenje mojih storitev ne nadomešča obiska zdravnika, specialista ali kateregakoli usposobljenega in strokovno podkovanega delavca. Moje delo je informativne in poučne narave. Nobena od mojih storitev ne zdravi in ne pozdravlja tako fizičnih kot duševnih bolezni. Obisk je na lastno odgovornost, zato ne sprejemam odgovornosti za odločitve in dejanja posameznika po obisku pri meni.

Pridržujem si pravico do spremembe cen in do spremembe dogovorjenega termina. V kolikor bi po moji presoji lahko prišlo do kakršnih koli zapletov ter trajnih posledic pri meni ali stranki, si pridržujem pravico do odpovedi termina ali zavrnitve stranke. Stranka s svojim naročilom in/ali obiskom potrjuje, da je prebrala, razumela in se strinjala z izjavo o omejeni odgovornosti in da daje svoje soglasje za izvedbo storitve.